House of hairfashion

Laat je inspireren door de topstylisten van LS Hairfashion! Als sinds het begin van de jaren ’60 een begrip in Enschede en omstreken. Onder de leiding van topstylistes Yasemin & Marion staat het team van LS klaar om u te voorzien van vakkundig advies en de meest persoonlijke aandacht en zorg die uw haar verdient! Beauty, fashion en lifestyle is onze passie! Uw haar is onze missie!

V.l.n.r: Lisa, Jorieke, Marion, Yasemin en Neelke.

Lees verder
Lees verder

House of hairfashion

Studio 2
Studio 3
Studio 4

Onze salon

Iedereen die het belangrijk vindt om er goed uit te zien, bij LS Hairfashion zit u goed. Wij willen het beste voor uw haar. Een goede uitstraling en een zelfverzekerd gevoel begint met een goed kapsel en dat snappen wij als géén ander. Daarom houden wij alle ontwikkelingen en trends bij op het gebied van styling, techniek & kleuring. Door de jaren heen heeft ons team zich gespecialiseerd in verschillende stylen. Gaat u voor klassiek, fashionable, funky, curly of glamorous? Wij maken het mogelijk. Een bezoek aan onze salon is een beleving van begin tot einde. Door onze persoonlijke aanpak, oog voor detail en aandacht voor onze klanten zorgen wij er voor dat iedereen met een glimlach en een perfecte coupe ons salon verlaat. Voel je vrij om eens langs te komen en laat je inspireren!

Een begrip in Enschede

Lutje Schipholt Hairfashion is al sinds het begin van de jaren '60 een begrip in Enschede en het oosten van Nederland op het gebied van haarmode. Ben Lutje Schipholt heeft met zijn vakkennis, creativiteit en gedrevenheid een belangrijke bijdrage geleverd aan nieuwe haartrends in het modebeeld van Enschede. Naast het introduceren van nieuwe trends, heeft Lutje Schipholt Hairfashion zich al in een vroeg stadium gespecialiseerd in verschillende technieken voor het kleuren van haar. Lutje Schipholt Hairfashion is een echt familiebedrijf geworden, want ook de beide dochters Monique en Claudia zijn er sinds het begin van de jaren '80 werkzaam. In 2000 hebben zij het bedrijf overgenomen van hun ouders.

Er bestaan geen vaste regels voor hair, beauty en fashion. Het geheim is dat je samen met ons uitvindt wat bij jouw levensstijl past. Of het nu gaat om het de keuze van onze haarproducten, de beleving van onze salon of het creëren van een kapsel dat helemaal bij jou past: het leveren van kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Je bezoek aan Lutje Schipholt Hairfashion zal dan ook een waardevolle aanvulling zijn op je uitstraling en zelfvertrouwen. Want, een coupe laat zien wie je bent en onderstreept je identiteit. Voel je goed, geniet iedere dag!

Onze stylisten helpen je graag

Marion

Aanwezig op :
wo - do - vr - za

Yasemin

Aanwezig op :
di - do - vr - za

Jorieke

Aanwezig op :
di - wo - do - vr - za

Neelke

Aanwezig op :
di - wo - do - vr - za

Lisa

Aanwezig op :
wo - vr - za