House of hairfashion

Lutje Schipholt Hairfashion is al sinds het begin van de jaren '60 een begrip in Enschede en het oosten van Nederland op het gebied van haarmode. Het team geeft je een realistische kijk op haarmode, beauty, fashion en lifestyle. Wij zullen je beste kanten accentueren en daarmee jouw natuurlijke schoonheid benadrukken!

V.l.n.r: Wendy, Jorieke, Marion, Yasmin, Monique, Ilske en Claudia.

Lees verder
Lees verder

House of hairfashion

Studio 2
Studio 3
Studio 4

Onze salon

Gevestigd in het bruisende stadscentrum van Enschede vind je Lutje Schipholt Hairfashion. Een kapsalon waar professionele kappers de ultieme salonbeleving creëren. Een salon waar het draait om topkwaliteit en passie voor het vak. Ons team van hairstylisten is daarbij op de hoogte van de laatste trends op het gebied van beauty, fashion en lifestyle en voorziet elke klant van persoonlijk en op maat gemaakt advies!

Een begrip in Enschede

Lutje Schipholt Hairfashion is al sinds het begin van de jaren '60 een begrip in Enschede en het oosten van Nederland op het gebied van haarmode. Ben Lutje Schipholt heeft met zijn vakkennis, creativiteit en gedrevenheid een belangrijke bijdrage geleverd aan nieuwe haartrends in het modebeeld van Enschede. Naast het introduceren van nieuwe trends, heeft Lutje Schipholt Hairfashion zich al in een vroeg stadium gespecialiseerd in verschillende technieken voor het kleuren van haar. Lutje Schipholt Hairfashion is een echt familiebedrijf geworden, want ook de beide dochters Monique en Claudia zijn er sinds het begin van de jaren '80 werkzaam. In 2000 hebben zij het bedrijf overgenomen van hun ouders.

Er bestaan geen vaste regels voor hair, beauty en fashion. Het geheim is dat je samen met ons uitvindt wat bij jouw levensstijl past. Of het nu gaat om het de keuze van onze haarproducten, de beleving van onze salon of het creëren van een kapsel dat helemaal bij jou past: het leveren van kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Je bezoek aan Lutje Schipholt Hairfashion zal dan ook een waardevolle aanvulling zijn op je uitstraling en zelfvertrouwen. Want, een coupe laat zien wie je bent en onderstreept je identiteit. Voel je goed, geniet iedere dag!

Onze stylisten helpen je graag

Marion

Aanwezig op :
di of do - wo - za

Monique

Aanwezig op :
wo - do - za

Claudia

Aanwezig op :
di - vrij - za

Jorieke

Aanwezig op :
di - wo - do - vrij - za

Yasmin

Aanwezig op :
di of do - vrij - za

Neelke

Aanwezig op :
wo - do - vrij - za

Merle

Aanwezig op :
di - wo - vrij - za

Milou

Aanwezig op :
vrij

Sevda

Aanwezig op :
Tijdelijk afwezig