House of hairfashion

Onder leiding van topstylistes Yasemin & Marion staat het team van LS Hairfashion in Enschede klaar om jou te voorzien van vakkundig advies, persoonlijke aandacht en zorg die jouw haar verdient! Beauty, fashion en lifestyle is onze passie, jouw haar is onze missie.

Van links naar rechts: Jorieke, Neelke ,Yasemin, Marion en Demi.

Lees verder
Lees verder

House of hairfashion

Studio 2
Studio 3
Ls Hairfashion Contactpagina
Ls Buitenzijde Salon

Kapsalon in Enschede

Vind jij het ook belangrijk om er goed en verzorgd uit te zien? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij begrijpen namelijk als geen ander dat een zelfverzekerd de deur uit gaan begint bij een goed kapsel. Ze zeggen immers niet voor niets: ‘als je haar maar goed zit!’. Om jou de allerbeste service te bieden, volgen wij de laatste trends en ontwikkelingen in het kappersvak op de voet. De nieuwste technieken op het gebied van styling en kleuring kennen voor ons geen geheimen. En of je nou kiest voor fashionable, funky, curly of glamorous: door onze persoonlijke aanpak, oog voor detail en aandacht voor onze klanten zorgen wij er voor dat iedereen met een glimlach en een geweldige nieuwe coupe onze salon verlaat. Voel je vrij om eens langs te komen en laat je inspireren!

LS Hairfashion, dé kapper in Enschede

‘Beauty, fashion en lifestyle is onze passie, jouw haar is onze missie!’ Lutje Schipholt Hairfashion is al sinds het begin van de jaren '60 een begrip in Enschede en omstreken. Tegenwoordig is de salon in handen van de bevlogen ondernemers Yasemin en Marion. Zij begonnen zo’n 20 jaar geleden als leerlingen in de salon en zijn sinds 2019 samen de trotse eigenaren. Sindsdien waait er een frisse, vernieuwende wind. Vakmanschap, het gebruik van kwalitatief hoogstaande producten én persoonlijk advies staan voorop in deze eigentijdse salon in Enschede.

Zoek jij een kapper in Enschede, die exact weet hoe jij er op je mooist uitziet? Loopt gerust eens binnen, kom sfeer proeven en laat ons ondertussen vrijblijvend advies geven over jouw kapsel!

Onze stylisten helpen je graag

Marion

Aanwezig op :
wo - do - vr - za

Yasemin

Aanwezig op :
di - do - vr - za

Jorieke

Aanwezig op :
di - wo - do - vr - za

Neelke

Aanwezig op :
wo - do - vr - za

Demi

Aanwezig op :
di - wo - do - vr - za